Dock - genveje

Dock'en er dine hurtige genveje hvor du kan foretage dit valg direkte ved at trykke på én knap. Det er muligt, at opsætte dine favoritfunktioner i dock'en efter eget ønske.

NB: Der kan være max. 4 funktioner i Dock'en.

For at foretage ændringer klikker du på ikonet i toppen til højre.

Du vælger derefter Dock i indstillingsmenuen.

Derefter kan du "trække og slippe" ikonerne. Har du allerede 4 i dock'en skal du starte med at fjerne én af dem du ikke ønsker.

• Hold fingeren på ikonet
  • Afvent at ikonet "følger med" fingeren
  • Træk det hhv. ind i dock-området eller væk fra dock-området.

Når du er færdig trykkes på X.