Følg

Dashboard tilpasning

Dit personlige Dashboard kan blive lige så personligt du ønsker. Hvis der er informationer du mangler eller ønsker, kan du foretage ændring af dit Dashboard.

  • Tilføje eller fjerne områder
  • Ændre rækkefølgen af områderne

Så du bestemmer selv hvordan disse skal sættes sammen.

NB. Alle indstillinger foretaget i Acubiz One er enheds-afhængigt. Det betyder, at de indstillinger du foretager på din enhed KUN gemmes på din enhed. Får du evt. ny enhed skal indstillingerne foretages igen.

Tilføje eller fjerne områder og rækkefølge.

Ønsker du et at tilføje eller fjerne områder trykker du på øverste højre ikon

Settings_menu_DA.png

Vælg punktet DASHBOARD

Settings_Dashboard_DK.png

Herefter kan du ændre indholdet og rækkefølge. Der er 3 områder:

  1. Slået til:
    Det indhold du ønsker i dit dashboard lægges i dette område. 
  2. Mere
    I dette område ligger det indhold du har valgt ikke at vise i dit dashboard
  3. Ikke tilgængelig
    Indhold der ikke er aktiveret i din Acubiz løsning vil ligge i dette område.

Sådan fjernes indhold fra dashboard.

  1. Hold fingeren på de 3 streger indtil indholdet "følger" fingeren
  2. Træk det hen til det område du ønsker.
  3. Giv slip

Settings_Dashboard_Deactivate_DK.png

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk