Opret kontant udlæg

Hvis du har brugt kontanter eller dit private kreditkort til firmarelaterede omkostninger, skal du lave et kontant udlæg. Du skal have dine penge igen.

Du åbner kameraet og fokuserer på din kvittering.

(1) Enten ved at benytte én af dine hurtig funktioner fra Dock-områdetKamera_DA.png

(2) Eller ved, at åbne menuen og vælge TAG BILLEDE

Kameraet aktiveres. Du skal give Acubiz One tilladelse til at benytte telefonens kamera.

Tryk på UDLØSER KNAPPEN for at tage billedet. Afhængig af dine indstillinger vil Acubiz One prøve følgende:

1. Finde kvittering: Beskære billedet så forstyrrende elementer fjernes rundt om kvitteringen
  2. Finde beløb: Teknik der løber kvitteringen igennem og finder totalbeløbet

Når billedet er taget skal du gemme det.

NB. Foretag altid en kontrol om kvitteringen er læsbar og at alle informationer er med. Det er dit ansvar at kvitteringen kan bruges som korrekt dokumentation.

(1) Tilføje ekstra kvittering.

Det er muligt at vedlægge flere kvitteringer pr. transaktion. Tryk på + og kør forrige proces igennem igen og foretag den flere gange, indtil alle dine relevante kvitteringer er vedlagt.

(2) Fjerne kvittering og start forfra

(3) Foretag afregning

Derefter tages stilling til de få oplysninger som du kan angive omkring din aktuelle omkostning.

Her vælges til sidst knappen UDLÆG da dette er et kontant udlæg.