Håndtere kreditkorttransaktioner

Med Acubiz One er der flere måder, at behandle sine firmarelaterede kreditkort transaktioner på.

1. Er du Fast-Track?
    Fast-track er en funktion der muliggør, at når du har behandlet dine transaktioner direkte i App'en sendes de direkte til din godkender. Du skal altså ikke ind på Acubiz web og viderebehandle.
  2. Arbejder du med rejseafregninger?
    Hvis du arbejder med rejseafregninger behandler du dine kreditkort transaktioner på app'en og sender dem ind til Acubiz, hvorefter du skal logge ind på web-Acubiz (EMS) og foretage dine afregninger via rejseafregninger.

Uagtet dette, foregår selve behandlingen i Acubiz One på samme måde. Der kan være et tidsmæssigt aspekt der giver 2 forskellige scenarier i måden at håndtere transaktionerne i Acubiz One.

1. Kvittering med det samme
    Du tager billede af din kvittering med det samme, altså lige efter brug af kreditkortet. I denne situation vil billedet af din kvittering komme ind i Acubiz før selve den elektroniske transaktion fra din kreditkortudbyder. Der vil foregå et match mellem kvitteringen og selve transaktionen ud fra (1) Beløb, (2) Valuta og (3) dato
  2. Kvittering efter nogle dage
    Du tager billede af din kvittering flere dage efter du har benyttet kreditkortet. Det betyder, at den elektroniske transaktion fra din kreditkortudbyder allerede er ankommet til Acubiz - og dermed kan ses direkte i Acubiz One.

Kvittering med det samme:

Du åbner kameraet og fokuserer på din kvittering.

(1) Enten ved at benytte én af dine hurtig funktioner fra Dock-området

(2) Eller ved, at åbne menuen og vælge TAG BILLEDE

Kameraet aktiveres. Du skal give Acubiz One tilladelse til at benytte telefonens kamera.

Tryk på UDLØSER KNAPPEN for at tage billedet. Afhængig af dine indstillinger vil Acubiz One prøve følgende:

1. Finde kvittering: Beskære billedet så forstyrrende elementer fjernes rundt om kvitteringen
  2. Finde beløb: Teknik der løber kvitteringen igennem og finder totalbeløbet

Når billedet er taget skal du gemme det.

NB. Foretag altid en kontrol om kvitteringen er læsbar og at alle informationer er med. Det er dit ansvar at kvitteringen kan bruges som korrekt dokumentation.

(1) Tilføje ekstra kvittering.

Det er muligt at vedlægge flere kvitteringer pr. transaktion. Tryk på + og kør forrige proces igennem igen og foretag den flere gange, indtil alle dine relevante kvitteringer er vedlagt.

(2) Fjerne kvittering og start forfra

(3) Foretag afregning

Derefter tages stilling til de få oplysninger som du kan angive omkring din aktuelle omkostning.

Her vælges til sidst knappen KORT da dette er en kreditkort transaktion.

Transaktionen overføres og afventer nu, at der kommer en matchende kreditkort transaktion til Acubiz.

Kvittering efter nogle dage.

Er kreditkorttransaktionen kommet til Acubiz kan den ses direkte i Acubiz One.

(1) klik på den lille pil og få vist transaktionerne nedenfor - slide til højre eller venstre for at blade igennem de kreditkorttransaktioner der er ubehandlet (2) Klik på det store område og få vise en liste over alle de ubehandlede kreditkort transaktioner.

Vælg i listen den transaktion du vil behandle

Nu skal du tage billede af kvitteringen - samme proces.

Klik på + og tag billede

Når billede er gemt skal resten udfyldes. Da du har hentet oplysningerne fra kreditkortet er der flere ting der allerede er udfyldt korrekt (markeret med grøn)

Når oplysningerne er udfyldt trykkes på OVERFØR