Opret kørsel i egen bil

Hvis du benytter din egen bil til firmarelateret kørsel, kan du via Acubiz One foretage dine kørselsregistreringer. Der er 2 måder at foretage din registrering.

1. Automatisk registrering
  2. Manuel registrering

Foretag automatisk registrering.

Tryk på Automatisk kørsel ikonet direkte fra Dock området

Eller vælg direkte fra menuen

Tryk på knappen START TUR

NB: Husk at give Acubiz One tilladelse til, at benytte telefonens indbyggede GPS enhed.

Når du er har kørt til din destination trykkes på SLUT TUR

Der fremkommer en side hvor du får et overblik over turen.

Husk at udfylde FORMÅL og REG.NR inden du trykker på OVERFØR

Foretag manuel registrering

Tryk på Manuel kørsel ikonet direkte fra Dock området

Eller vælg direkte fra menuen

Begynd at indtaste hvor du kører fra. Her vil Acubiz One fremkomme med søgeresultater baseret på din indtastning (data fra Google) hvor du i listen vælger det korrekte resultat. Jo mere du indtaster jo mere præcis bliver søgeresultaterne.

Vælg den korrekte adresse og gør det samme med TIL adressen.

Når både TIL og FRA adressen er indtastet korrekt, viser Acubiz One et overblik over de tilgængelige ruter der findes.

Du kan vælge den rigtige rute ved at trykke på de fremhævede ruter. Den blå rute er den der er valgt.

Afslut ved at trykke på fluebenet i øverste højre hjørne

Sidste billede er et samlet overblik over dit valg

Når du er færdig trykkes på OVERFØR.

Når overførslen er færdig vil du kunne se din kørsel i dit Dashboard med det samme.

Samt i dine historiske data i bunden