Opret rejsegodtgørelse (diæt)

Skattefri rejsegodtgørelse foretages når man rejser for virksomheden. Det er ikke alle virksomheder der tilbyder rejsegodgørelse, hvis virksomheden betaler alle omkostninger på rejsen, hvorfor funktionen ikke vil være tilgængelig i Acubiz One.

Reglerne for rejsegodtgørelse er forskellige fra land til land, og nedenstående eksempel er baseret på de danske landeregler. Måden at udfylde en diæt via Acubiz One kan være meget ens.

Bemærk, at selve beregningen af rejsegodtgørelsen ikke foretages i Acubiz One, men først beregnes, ud fra de oplysninger du indtaster, når den er overført til Acubiz. Beregningen foretages kun i Acubiz EMS.

Opret rejsegodtgørelse (diæt)

Klik på ikonet for diæt i Dock området

Eller åbn menuen og tryk på TILFØJ NY TUR

(1) Udfyld de relevante rejseoplysninger der er behov for

Tryk NÆSTE.

(2) Tag stilling til de evt. tillæg og/eller fradrag der er benyttet på din rejse

Hvis din rejse er på 3 dage, skal duswipe (højre og venstre) imellem dagene og sætte "hak" i de rigtige fradrag og tillæg (nedenfor er der sat hak i morgenmad og frokost for denne dag)

Når alle dage er indstillet, trykkes NÆSTE

Nu får du overblikket over din rejsegodtgørelse. Følgende muligheder kan anvendes:

1. Foretag evt. rettelser til de enkelte dage ved at trykke på blyant ikonet.
  2. Slet din rejsegodtgørelse og start helt forfra ved, at trykke på X i øverste venstre hjørne af skærmen
  3. Hvis du er tilfreds med resultatet, trykker du OVERFØR

Når transaktionen er overført for du overblik over dette direkte i dit Dashboard.

Samt i din historik i bunden