Behandle transaktioner (godkende / afvise)

Som godkender kan du, med Acubiz One, behandle alle transaktioner der fremsendes til godkendelse:

1. Kontante udlæg
  2. Kreditkort transaktioner
  3. Kørsel i egen bil
  4. Diæter - rejsegodtgørelse (Per Diem)
  5. Tidsregistreringer
  6. Rejseafregninger med flere bilag tilknyttet.
  7. Rekvisitioner

Afhængig af transaktionens type kan der være forskellige måder at behandle dem på.

Når du åbner Acubiz One vil du, direkte i dit Dashboard, se om der ligger transaktioner der skal godkendes.

Punktet AFVENTER GODKENDELSE viser om der er transaktioner der skal godkendes.

Hvis der skal godkendes i flere selskaber (EMS'er) kan du vælge hvilken du vil godkende transaktioner fra.

Selve behandlingen af transaktionerne kan foregå på 2 måder

1. Direkte fra Dashboard
  2. Via en komplet liste

Godkende direkte fra Dashboard

Ved at trykke på den lille pil i højre side, kan du vi vist transaktionerne nedenfor... der vises én ad gangen- men ved at swipe højre/venstre kan du bladre igennem de enkelte transaktioner.

Funktioner på hver transaktion:

1. Transaktionstype (Udlæg, kreditkort, kørsel osv.)
  2. Antal kvitteringer vedhæftet - klik for at se kvitteringen
  3. Godkend den enkelte transaktion
  4. Afvis den enkelte transaktion

Klik på transaktionen for at se detaljer som giver følgende:

1. Kvittering
    Her vises én eller flere kvitteringer for denne transaktion og klik på kvitterings billedet for at se det i større format.
  2. Godkend
  3. Afvis

Tryk på X for at kommet tilbage til oversigten.

Godkende via liste

Klik på det store område til venstre for at få vist listen med alle transaktioner til godkendelse.

Herefter vises listen hvor du kan scrolle hhv. op og ned. Følgende elementer er listen opbygget af

1. Visnings metode
    Her kan der vælges (afhængig af opsætning) at sortere efter FIRMA, MEDARBEJDER og KATEGORI. Som udgangspunkt vises listen pr. firma.
  2. Søgning
    Det er muligt, at foretage en søgning på transaktionerne og dermed kun få vist et udvalg efter eget valg.
  3. Selve transationen
    Her vises de enkelte transaktioner med oplysninger omkring type, beløb, billeder og funktioner til godkendelse samt afvisning. Klik på selve transaktionen for at se detaljer.
  4. Godkend alle
    Ud fra hvad listen viser (der kan være foretaget filtrering) kan du med én knap godkende dem alle.

Rejseafregninger

Det er muligt at få et overblik over rejseafregninger og klikke ind og se detaljer samt bilag. Husk, at der skal kigges på kvitteringer pr. vedhæftet bilag.