Nyt i version R6.7

Oversigt over de nyheder der følger med i den nyeste version af Acubiz EMS version R6.70

Præsentationsmateriale

Alle præsentationer brugt til hovedpræsentationen samt workshops er tilgængelige til download nederst i denne artikel.

Acubiz One App:

Ny Acubiz One App med helt nyt brugervenligt interface og optimeret design. Flere muligheder for for individuel opsætning efter personlig reference. Acubiz One indeholder bl.a.:

• Bruger overblik
    • Dashboard for fuldt overblik over hhv. udeståender, tilgodehavender
    • Adgang til historik - hvad har du tidligere lavet
    • Udeståender på transaktionsniveau
  • Bruger funktioner
    • Digitaliser kvitteringer (Tage billeder af kvitteringer)
    • Diæter
    • Liste over ubehandlede transaktioner
    • Skattefri kørselsgodtgørelse – registrering af kørsel i egen bil
    • Tidsregistrering
  • Godkender/leder funktioner
    • Godkend transaktioner, herunder, udlæg, kreditkort, diæter, kørsel og rejseafregninger

Se online vejledning på Acubiz One

Acubiz EMS (web version):

• Generel fejlretning samt opdatering og optimeringer af Acubiz.
  • Håndtering af svenske repræsentationsregler (moms)
  • Håndtering af flere EMS’er end skærmen kan vise (Afhængig af skærmstørrelse)
  • Administrator kan manuelt angive kodeord til brugere (enkeltvis) uden at skulle udsende nyt kodeord pr. e-mail.
  • Visning af opdateringsnøgle på medarbejderstamdata.
  • Optimering af status-mail. Kan vælges om statusmail skal indeholde information om ”løse” kvitteringer eller ikke.
  • Ny fælles loginside med optimeret design
  • Større adskillelse af udsendelse af e-mail pr. EMS i en ”One Staff More EMS” løsning.
  • Cash Back modul til

Rapportering

Generelt er søgemulighederne blevet optimeret med det nye rapportværktøj.

• Flere kolonner (op til 50) med i søgeresultaterne
  • Ved modtagelse af fil med søgeresultater er kolonneoverskrifter med i filen
  • Flere elementer at vælge i rapporten

Lande regler:

• Baltikum