Ikoner og forklaringer

Acubiz One indeholder et ikoner der forklarer både status, transaktions type og funktion.

Transaktionstyper:

Afhængig af din opsætning kan der behandles følgende transaktionstyper.

Udlæg Kreditkort Kørsel Diæt Tids reg. Rejseafregning
App_icon_Coins_dark_blue_2x.png App_icon_Creditcard_dark_blue_2x.png App_icon_Car_dark_blue_2x.png App_icon_Diet_dark_blue_2x.png time_ena_2x.png App_icon_Appendix_dark_blue_2x.png

Ikoner der viser status

Der er 3 forskellige visninger af status for alle transaktioner. Det vises ved et ekstra ikon på selve transaktionstype ikonet. Nedenstående viser kun kontant udlæg.

(1) Igangværende (2) I process (3) Afsluttet
Expense_unprocessed.png Expense_inproces.png Expense_settled.png
Du har ikke behandlet transaktionen endnu Du har sendt til godkendelse og den er ikke færdig godkendt Godkendt af Finans.

Funktions ikoner

Afhængig af opsætningen kan der foretages følgende funktioner i Acubiz One.

Ikon Forklaring
take_photo_enabled_2x.png Tag billede med kameraet af din kvittering (både udlæg og kreditkort)
upload_ena_3x.png Upload billede fra telefonens kamerarulle (både udlæg og kreditkort)
App_icon_Car_dark_blue_2x.png Start en automatisk registrering af kørsel i egen bil (start-stop)
map_ena_2x.png Opret en manuel indtastning af kørsel i egen bil
App_icon_Diet_dark_blue_2x.png Opret en ny diæt i forbindelse med rejse (per diem)
time_ena_2x.png Foretag en tidsregistrering (timer eller dage)
report_ena_2x.png Opret en rapport med data fra dine transaktioner
App_icon_Appendix_dark_blue_2x.png Opret en rejseafregning