Ikoner og forklaringer

Acubiz One indeholder et ikoner der forklarer både status, transaktions type og funktion.

Transaktionstyper:

Afhængig af din opsætning kan der behandles følgende transaktionstyper.

Udlæg Kreditkort Kørsel Diæt Tids reg.
TransactionType_CashExpense.png TransactionType_Creditcard.png TransactionType_Mileage.png TransactionType_PerDiem.png TransactionType_time.png

Ikoner der viser status

Der er 3 forskellige visninger af status for alle transaktioner. Det vises ved et ekstra ikon på selve transaktionstype ikonet. Nedenstående viser kun kontant udlæg.

(1) Igangværende (2) I process (3) Afsluttet
Expense_unprocessed.png Expense_inproces.png Expense_settled.png
Du har ikke behandlet transaktionen endnu Du har sendt til godkendelse og den er ikke færdig godkendt Godkendt af Finans.

Funktions ikoner

Afhængig af opsætningen kan der foretages følgende funktioner i Acubiz One.

Ikon Forklaring
TakePicture_DA.png Tag billede med kameraet af din kvittering (både udlæg og kreditkort)
Upload_Image_DA.png Upload billede fra telefonens kamerarulle (både udlæg og kreditkort)
Driving_Auto_DA.png Start en automatisk registrering af kørsel i egen bil (start-stop)
Driving_Manual_DA.png Opret en manuel indtastning af kørsel i egen bil
PerDiem_DA.png Opret en ny diæt i forbindelse med rejse (per diem)
Time_DA.png Foretag en tidsregistrering (timer eller dage)