Test periode (POC)

1) Start 2) Integration af data 3) Implementeringsproces
Fuldmagt > Til Acubiz > Fra Acubiz > Forløb > Test > Go-Live >

TESTPERIODE (POC)

Det er i denne periode I får afprøvet områderne i Acubiz og tester om alt er opsat som aftalt - altså POC = Prove Of Concept.

1. Tjek kontoplan og kontonumre/navne (gør det nemt for brugerne)
  2. Tjek brugeroprettelse - er alle relevante brugere oprettet i Acubiz med korrekte roller?
  3. Tjek dimensioner - er alle oprettet og navngivet korrekt?

Kig evt. tjeklisten igennem (nedenfor).