Go-Live

1) Start 2) Integration af data 3) Implementerings proces
Fuldmagt > Til Acubiz > Fra Acubiz > Forløb > Test > Go-Live >

Go-Live

Et par dage inden Go-Live overfor medarbejdere/brugere, vil Acubiz konsulenten tømme Acubiz løsningen for evt. test-data og genindlæser derefter live-data, efter aftale for periode etc.

Færdiggøre Acubiz EMS

Det sidste der skal gøres er klargøring af Acubiz EMS fra test- til produktion (drift).
- Aktiverer udsendelse af e-mails
- Aktiverer dannelse af vilkårlige kodeord for brugerne

Dette kan administreres af virksomhedens super-brugere - se vejledning >

Tillykke med Acubiz EMS.