Introduktion

Acubiz leverer en cloud og app-baseret Expense Management Service til mere end 122.000 brugere over hele verden og holder store mængder data om vores kunders udgifter.

Acubiz BI (Business Intelligence) er en funktionel udvidelse til Acubiz EMS (Expense Management Service), der ændrer omkostninger, kilometertal og Per Diem data til værdifulde oplysninger.

Brug Acubiz BI til at opdage uventede transaktioner og forbedre udgiftsadfærden i din organisation. Få et bedre overblik over dine organisations samlede udgifter til at opbygge en løftestang for forhandlerforhandlinger. Eller overvåge operativ effektivitet - f.eks. hvad er tidspunktet fra omkostningstransaktionsdato til transaktionsindgivelsesdato.