Tildeling af Acubiz BI brugere

Administrering af Acubiz BI-brugere er knyttet til administrationen af Acubiz EMS-statistikbrugere, dvs. enhver bruger, der er tildelt statistikrollen i Acubiz EMS, vil også kunne logge ind på Acubiz BI.

Admin → Brugere → Arbejde med brugere:

Vælg brugernavnet på den tilsigtede Acubiz BI-bruger, og vælg "Grupper" knappen for at åbne gruppemedlemskabsdialogen. Vælg derefter "statistik" rollen:

Brugeren er nu tildelt statistikrollen og får adgang til Acubiz BI med den næste dataopdateringscyklus (typisk hver nat)