Datovælger og data filter

Brug "date picker" til at justere dataområdet for de data, der skal vises:

Hold musen over knappen "filter" for at gennemgå den aktuelle rapportfiltrering:

Vælg "filter" -knappen for at åbne filterdialogen:

Vælg filtrering af valg inden for 6 foruddefinerede kategorier: Transaktionstype, status, type omkostninger, medarbejdernavn, land, valuta.

Filtrering anvendes til alle rapporter, når filterdialogboksen lukkes ved at vælge "tæt" i højre hjørne af boksen