Information

Funktionel vedligeholdelse

Vi arbejder løbende på at forbedre Acubiz BI, og vi glæder os meget over feedback fra vores brugere om nye funktionaliteter eller spørgsmål om aktuelle funktionaliteter.
Acubiz BI opdateres uafhængigt af generelle Acubiz EMS opdateringscykler. Opdateringer til Acubiz BI stilles automatisk til rådighed for Acubiz BI-brugere.

For funktionelle anmodninger eller feedback, kontakt venligst: acubizBI@acubiz.com

Forudsætninger

Acubiz BI er et separat valgfrit modul til Acubiz EMS og kræver den nyeste version af Acubiz EMS. Acubiz BI kan fås fra en flashaktiveret browser af brugere, der er tildelt "statistik" -rollen i Acubiz EMS. (Eventuelle modifikationer af statistik / BI 'brugeropgaver vil finde anvendelse med næste dataopdateringscyklus).

Data opdatering

Data i Acubiz BI opdateres hver nat kl. 23.00 til 00.00 (CET). Under denne tidsluke kan Acubiz BI være helt eller delvis utilgængelig for brugeren. Derfor viser Acubiz BI dashboards og rapporter med data fra den seneste opdateringscyklus.

Ansvarsfraskrivelse

Funktionen af ​​Acubiz BI justeres løbende ud fra brugernes feedback. Acubiz BI leveres som "as-is", og Acubiz A / S garanterer ikke nogen specifik funktionalitet af Acubiz BI. Acubiz BI bruges på egen risiko, og Acubiz A / S kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forretningsmæssige konklusioner, som kan være afledt af brugen af ​​Acubiz BI.

Feedback

For funktionelle anmodninger eller feedback bedes du kontakte: support@acubiz.com