Konfigurere status mail

En status e-mail udsendes max én gang i døgnet på hverdage. Funktionen benyttes til, at medarbejdere får en daglig (eller ugentlig) status e-mail tilsendt med information om de udeståender de måtte have i Acubiz. Dette sker til:

• Medarbejdere
  • Godkendere

Status e-mail udsendes til brugere som har ubehandlede omkostninger eller ubehandlede billeder eller har omkostninger som afventer deres godkendelse..

Der sendes ikke status mails til brugere som ikke har noget til behandling.

Udsendelse af Status e-mail:
Som administrator kan du både aktivere og deaktivere status e-mail samt vælge hvilke ugedage de skal udsendes.

Vælg Mine indstillinger i menuen i højre hjørne.

I boksen vælges ADMIN LOCAL fanen:

Her markeres de dage de dage virksomheden ønsker der skal udsendes status e-mail. Afslut med at trykke gem.

Statusmail ved ubrugte kvitteringer:
Dette valg bestemmer om en bruger skal modtage en statusmail hvis brugeren KUN har "løse" kvitteringer som ikke er tilknyttet en transaktion - såkaldte ubrugte kvitteringer.

Eksempel på status e-mail til medarbejder:

Eksempel på status e-mail til godkender: