TIME kategori med balance sporing

I Acubiz TIME kan der oprettes en kategori hvor der kan benyttes budgetter således, at brugeren kan se hvor meget der er tilbage af budgettet.

Dette kræver at TIME kategorien er opsat til at bruger budgetter (Eksempel på ferie):

Derefter skal der oprettes et budget pr. medarbejder.

Under TIME => FINANCE => BUDGET UDARBEJDELSE kan der oprettes de budgetter der skal bruges - tryk på OPRET BUDGET.

Udfyld informationerne:

• A: Vælg den medarbejder der skal oprettes budget for
  • B: Angiv et entydigt ID for dette budget.
    • I dette tilfælde er det en kombination af [INITIALER]_[LØNKODE]_[PERIODE] = "AAA_Ferie_2019_20".
  • C: Kontonavn. Her vælges den TIME kategori der skal oprettes budget på
  • D: Skriv det budgetterede antal dage, som brugeren har i den aktuelle periode.
  • E: Angiv dato for hvornår perioden starter.

Tryk på GEM & LUK

Derefter vises budgetterne efter medarbejderne:

Der er nu oprettet et budget på denne medarbejder.