Approve overblik

Approve er en App til godkendere i Acubiz EMS. Der er følgende vigtige informationer om denne version af APPROVE.

• Gælder kun godkendere i første led. Gælder ikke for sekundære godkendere eller Finans godkendere.
  • Gælder kun godkendelse af single transaktioner. Kan ikke godkende Rejseafregninger.

Oversigt:

1. Menu
  2. Tilbage til forrige side (Firmavalg)
  3. Søgefunktion - kan søge på tværs af informationer eks. navn, omkostning, beløb.
  4. Sorterings mulighed
  5. Oversigt over mulige transaktioner der skal godkendes/afvises.

Transaktion overblik:

1. Navn på medarbejder der har fremsendt til godkendelse
  2. Evt. information om dimensionsværdi
  3. Beløb samt valuta
  4. Omkostningsvalg
  5. Knap til godkendelse
  6. Knap til afvisning
  7. Knap til visning af kvittering.
  8. Transaktionstype (Kreditkort, Udlæg, Kørsel osv.)
  9. Dato