Adgangs sikkerhed

I Acubiz One version 1.2.0 (frigivet 10. maj 2018) og nyere, er det muligt at sikre adgangen til Acubiz One yderligere.

Når først man har logget ind i Acubiz One skal du vælge INDSTILLINGER:

Under indstillingerne skal du aktivere punktet BENYT ADGANGSKODE:

Når du aktiverer adgangskode bliver du bedt om at angive den personlige adgangskode du ønsker. Denne PIN kode er kun til brug for Acubiz One og kan derfor være en anden PIN kode end den du ellers benytter på din telefon.

Punktet FORNY ADGANGSKODE kan du opdatere/ændre din nuværende PIN kode til en anden.

TouchID eller FaceID (Specifikt til iOS produkter).

For at skærpe sikkerheden yderligere, kan du vælge at aktivere dit TouchID (fingeraftryk) eller FaceID (ansigtsgenkendelse). Dette kræver at den telefon du har understøtter disse funktioner.

Åbning af Acubiz One vil nu kræve enten TouchID eller FaceID