Aktivere dubletkontrol

Ved hjælp at den indbyggede dubletkontrol kan FINANS få et overblik over de transaktioner der ligner hinanden. Sammenligningen af transaktioner tjekker for:

• Udlæg mod udlæg
  • Udlæg mod kreditkort transaktioner.

For at en (eller flere) transaktion(er) bliver registreret på dubletkontrollen, er følgende kriterier gældende:

1. Transaktioner skal være oprettet af samme bruger (der kigges ikke på tværs af brugere)
  2. Transaktioner skal være pålydende samme beløb (+- 1%)
  3. Transaktioner skal være oprettet indenfor de seneste 35 dage når dubletkontrollen kører.

Aktivere dublet kontrol:

Rapporten kørers automatisk hver lørdag kl. 20:00 (CET).

Rapporten kan findes under FINANS => AFSTEMNING => DUBLET RAPPORT