Danne rapporter

Ved hjælp af Acubiz One er det muligt og få et overblik over transaktioner mm. ved hjælp af rapport funktionen. I Acubiz One er det muligt og danne rapporter over udgifter, kørsel, tidsregistrering og diæter

Åbn Acubiz One og gå i menuen og vælg punktet RAPPORTER.

Dan rapporten.

2.png 3.png

Når rapporten skal dannes skal der vælges:

Transaktionstype: Hvilken type skal der dannes en rapport ud fra?

• Udgift
  • Kørsel
  • Tidsregistrering
  • Diæt

Tidsinterval: Her vælges det ønsket tidsinterval rapporten skal dannes ud fra.

• Bruger defineret - Manuel indtastning af start og slutdato.
  • I dag - Danner en rapport ud fra dags dato.
  • I går - Danner en rapport ud fra forrige dag.
  • Indeværende måned - Danner en rapport ud fra indeværende måned.
  • Sidste måned - Danner en rapport ud fra forrige måned.

Ekstra filter: OBS! kun ved valg af transaktionstype - Udgifter

Her kan vælges hvilken dimensioner der skal søges ud fra.

Gruppering: Her vælges rækkefølgen på selve rapporten. I dette tilfælde vil transaktionstypen komme først efterfulgt af dimensioner.

Hent rapport uden budget/balance.

Oftest er tidsregistreringer såsom; Overarbejde, Timer og sygdom oprettet uden budget og kan derfor ikke vise en balance. Derfor aktiveres punktet VIS BALANCE ikke.

Udfyld den ønskede tidsperiode og vælg den ønsket kategori og tryk på DAN RAPPORT når du vil se rapporten.

NB: Det er også muligt, at filtrere rapporten med de dimensioner der er tilgængelige, for mere specifik rapport.

Hent rapport MED budget/balance.

Oftest er der oprettet et budget på kategorier såsom ferie. Man har altså dage at bruge af og kan danne en rapport der viser hvor meget man har tilbage (balance) og de registreringer der er foretaget indenfor den angivne periode. Derfor aktiveres punktet VIS BALANCE.

Udfyld den ønskede tidsperiode og vælg den ønsket kategori og tryk på DAN RAPPORT når du vil se rapporten.

NB: Det er også muligt, at filtrere rapporten med de dimensioner der er tilgængelige, for mere specifik rapport.

Gemme en rapport.

Hvis der er kategorier du ofte ønsker at trække en rapport for, kan du med fordel gemme disse til senere brug. Det betyder, at du ikke skal udfylde alle søgekriterier hver gang og rapporten vil være nem at tilgå.

I billedet NY RAPPORT kan du trykke på  og udfylde et sigende navn for denne rapport.

Når du har trykket på GEM skal rapporten navngives og derefter vil rapporten være tilgængelig direkte fra menuen i Acubiz One.

6.png 7.png

Her ses genvejen fra menuen i Acubiz One