Danne rapporter (Tidsregistrering)

I Acubiz One version 1.2.0 og nyere kan der dannes rapporter i forbindelse med tidsregistrering (TIME). Rapportfunktionen bliver løbende opdateret med rapportering for andre udgiftstyper.

Åbn Acubiz One og gå i menuen og vælg punktet HENT RAPPORT under punktet RAPPORTER.

Hent rapport uden budget/balance.

Oftest er tidsregistreringer såsom; Overarbejde, Timer og sygdom oprettet uden budget og kan derfor ikke vise en balance. Derfor aktiveres punktet VIS BALANCE ikke.

Udfyld den ønskede tidsperiode og vælg den korrekte kategori og tryk på DAN når du vil se rapporten (til højre).

Brug pilen i øverste venstre hjørne til at komme tilbage til rapport-forsiden og dan en ny rapport.

NB: Det er også muligt, at filtrere rapporten med de dimensioner der er tilgængelige, for mere specifik rapport.

Hent rapport MED budget/balance.

Oftest er der oprettet et budget på kategorier såsom ferie. Man har altså dage at bruge af og kan danne en rapport der viser hvor meget man har tilbage (balance) og de registreringer der er foretaget indenfor den angivne periode. Derfor aktiveres punktet VIS BALANCE.

Udfyld den ønskede tidsperiode og vælg den korrekte kategori og tryk på DAN når du vil se rapporten (til højre).

Brug pilen i øverste venstre hjørne til at komme tilbage til rapport-forsiden og dan en ny rapport.

NB: Det er også muligt, at filtrere rapporten med de dimensioner der er tilgængelige, for mere specifik rapport.

Gemme en rapport.

Hvis der er kategorier du ofte ønsker at trække en rapport for, kan du med fordel gemme disse til senere brug. I nedenstående eksempel er det kategorien VACATION (ferie) der gemmes for hele ferieåret 2018/2019. Det betyder, at du ikke skal udfylde alle søgekriterier hver gang og rapporten vil være nem at tilgå.

I billedet NY RAPPORT kan du trykke på GEM og udfylde et sigende navn for denne rapport.

Når du har trykket på GEM vil rapoorten være tilgængelig direkte fra menuen i Acubiz One.