Nyt i version R6.80

Oversigt over de nyheder der følger med i den nyeste version af Acubiz EMS version R6.80

Præsentationsmateriale

Alle præsentationer brugt til hovedpræsentationen samt workshops er tilgængelige til download nederst i denne artikel.

Releasenote for foråret 2018

EMS

R6.80

• Klargjort til Acubiz One funktionalitet
    • Editering og sletning af transaktioner for brugere (OBS: e-transaktioner og udgifter virker uden EMS version R6.80)
    • Editering og sletning af transaktioner for godkender
    • Fuld understøttelse af landeregler for kørsel i SE, NO, FI og DE.
    • Opret og administrer rejseafregning i app’en
    • Mulighed for enten at gemme transaktionen/rejseafregningen eller sende transaktionen/rejseafregningen til godkendelse
  • Finans og admin forbedringer
    • Åbenlys søgeknap under finans- og timesøgning samt mulighed for at aktivere søgning ved at trykke enter fra fritekstfelter.
    • Mulighed for at konfigurere visning af brugere. Ved enterprise-kunder loader listen ingen brugere før, man laver en søgning, hvilket giver hurtigere svartid for brugeren.
    • Mulighed for at sortere brugerne ud fra den EMS de tilhører samt de EMS'er de har adgang til.
    • Filtrering af transaktioner til finansgodkendelse:
      • View 1: Default (muligt at konfigurere til kontoplan dimensioner m.m.)
      • View 2: Filter efter medarbejder
      • View 3: Filter efter type (udlæg, e-transaktioner, kørsel, diæter m.m.)
  • Travel Management Service (TMS)
  • Invoice Management Service (IMS)

Acubiz One

1.0.9 Tidligere udgivet

• Billeder taget med Acubiz One gemmes i billedmappe på telefonen
  • Forbedret kørselsregistrering
    • Gemmer tidligere indtastet registreringsnummer
  • Forbedret udgiftsregistrering
    • Bedre beskæring af kvitteringer
    • Forbedret beløbsscanning
  • Forbedret tidsregistrering
    • Korrekt sortering af kategorier under tidsregistrering
    • Korrekt beregning af datoer i tidsregistrering
    • Mulighed for at registrere konkrete tidsperioder

1.1.0 Tidligere udgivet

• Editering og sletning af transaktioner for brugere (OBS: Editering og sletning af alle andre transaktionstyper end e-transaktioner og udgifter kræver EMS version R6.80)
  • Tilføj og/eller ret dimensionsværdier for flere transaktioner samtidig
  • Forbedret beløbsscanning
  • Generelle performanceforbedringer

1.2.0 Senest udgivet

• TouchID, FaceID eller pinkode for at låse Acubiz One op
  • Rapporter på Time elementer
  • Optimeret brugerflade til iPad og Android tablet enheder
  • Fuld understøttelse af landeregler ved kørsel i SE, NO, FI og DE (OBS: kræver EMS R6.80)
  • Performanceforbedringer (kortere indlæsningstider i app’en)

1.3.0 Kommer start juni

• Opret og administrer rejseafregning i app’en (OBS: kræver EMS R6.80)
  • Mulighed for enten at gemme transaktionen/rejseafregningen eller sende transaktionen/rejseafregningen til godkendelse (OBS: kræver EMS R6.80)
  • Performanceforbedringer (bedre oplevelse ved opstart af app’en)

1.4.0 Kommer slut juni/start juli

• Skift Acubiz password direkte i app’en (brugerdefineret password)
  • Visning af forskud i app’en
  • Del din billeder, dokumenter, vedhæftede filer m.m. direkte fra telefonen ind i Acubiz One med dele-ikonet på telefonen.
  • Upload flere billeder ad gangen
  • Minimere en aktiv tracking af kørsel og benytte Acubiz One til andre registreringer (multitasking)

1.5.0 Kommer midt juli

• Editering og sletning af transaktioner for godkender (OBS: kræver EMS R6.80)
  • Hurtig handling via Force Touch genveje (iOS)
  • Mulighed for at oprette Acubiz One widgets på telefonen