Nyt i version R6.80

Oversigt over de nyheder der følger med i den nyeste version af Acubiz EMS version R6.80

Præsentationsmateriale

Alle præsentationer brugt til hovedpræsentationen samt workshops er tilgængelige til download nederst i denne artikel.

Releasenote for foråret 2018

EMS

R6.80

• Klargjort til Acubiz One funktionalitet
    • Editering og sletning af transaktioner for brugere (OBS: e-transaktioner og udgifter virker uden EMS version R6.80)
    • Editering og sletning af transaktioner for godkender
    • Fuld understøttelse af landeregler for kørsel i SE, NO, FI og DE.
    • Opret og administrer rejseafregning i app’en
    • Mulighed for enten at gemme transaktionen/rejseafregningen eller sende transaktionen/rejseafregningen til godkendelse
  • Finans og admin forbedringer
    • Åbenlys søgeknap under finans- og timesøgning samt mulighed for at aktivere søgning ved at trykke enter fra fritekstfelter.
    • Mulighed for at konfigurere visning af brugere. Ved enterprise-kunder loader listen ingen brugere før, man laver en søgning, hvilket giver hurtigere svartid for brugeren.
    • Mulighed for at sortere brugerne ud fra den EMS de tilhører samt de EMS'er de har adgang til.
    • Filtrering af transaktioner til finansgodkendelse:
      • View 1: Default (muligt at konfigurere til kontoplan dimensioner m.m.)
      • View 2: Filter efter medarbejder
      • View 3: Filter efter type (udlæg, e-transaktioner, kørsel, diæter m.m.)
  • Travel Management Service (TMS)
  • Invoice Management Service (IMS)