Opret rejseafregning

For at benytte rejseafregnings funktionen i Acubiz skal denne funktion aktiveres. Kontakt Acubiz for information om dette.

Opret en rejseafregning:

De transaktioner du ønsker på en rejseafregning skal vælges fra din forside. Klik som nedenstående viser:

Så åbnes en liste med de transaktioner der kan vælges. Klik på ikonerne på de transaktioner der skal på en rejseafregning:

Klik i øverste højre hjørne på de 3 prikker for at få valgmulighederne frem, for de valgte transaktionerm og vælg Opret rejseafregning:

Nu oprettes en rejseafregning med de 3 valgte transaktioner:

Nu vælger du om den skal gemmes eller fremsendes til godkendelse.

Slet en rejseafregning

Har du oprettet en rejseafregning du ønsker at slette, gøres det således:

Klik på den rejseafregning du vil slette (vist nedenfor)

Når du åbner rejseafregningen klikkes på skraldespanden i øverste højre hjørne:

NB: Hvis rejseafregningen indeholder bilag når du sletter, vil disse bilagt blive lagt tilbage i din oversigt - bilagene bliver altså ikke slettet.