Godkender editering

For at kunne bruge godkender editering i Acubiz One skal denne funktion aktiveres. Kontakt Acubiz for information om dette.

Som godkender kan du, med Acubiz One, editere i registreringer, der ligger til godkendelse.

Følgende typer kan rettes af godkender:

• Kontant udlæg og firmakorttransaktioner
  • Kørselsregistreringer
  • Diæter
  • Tidsregistreringer

For at redigere i et bilag skal du først tilgå det valgte bilag. Dette gøres fra dit dashboard.

(1) Tryk på fanen AFVENTER GODKENDELSE

(2) Vælg den ønsket transaktion

(3) For at tilgå editering skal der trykkes på følgende:

(4) Tryk på Edit

(5) Rediger det valgte område

Bemærk, at det kun er muligt at redigere dimensioner, omkostningstype og kommentar ved kreditkort transaktioner.