Arbejde på vegne af en anden (Sekretær funktion)

Er din bruger profil i Acubiz EMS sat op til at have sekretærrollen, kan du også arbejde på vegne af andre i Acubiz One.

Det kræver:

• At sekretærfunktionen er aktiveret i Acubiz EMS (kontakt evt. Acubiz)
  • Du har sekretær rollen i Acubiz EMS
  • Er tilknyttet, som sekretær, på en eller flere andre brugere af Acubiz EMS
  • At du benytter Acubiz One version 1.6 eller nyere
  • Acubiz EMS opgraderet til version R7.0 (release nov/dec 2018)

Når ovenstående er konfigureret på din brugerprofil i Acubiz EMS, skal du logge ind i Acubiz One som dig selv (på normal vis).

Når du arbejder, som dig selv:

Herunder vises det normale overblik i Acubiz One når du foretager afregning af dine egne udgifter:

Skift til en anden bruger:

Ønsker du ar arbejde på vegne af en anden bruger, skal du klikke på dit navn for at vælge imellem de andre brugere du har rettighed til:

Derefter skifter interfacet i Acubiz One fra rød til grå = arbejder på vegne af en anden:

I dette tilfælde arbejder du nu på vegne af "Jens Kjeldsen" og alle funktioner er nu med Jens Kjeldsen, som "Afsender".

Bemærk, at du kun ser brugerens transaktioner som standard. Du kan konfigurere at have adgang til de normale dashboard-funktioner i dock-indstillingerne. Se hvordan du ændrer dashboardlayoutet