Nyt i version R7.0

Oversigt over de nyheder der følger med i den nyeste version af Acubiz EMS version R7.0

Præsentationsmateriale

Alle præsentationer brugt til hovedpræsentationen samt workshops er tilgængelige til download nederst i denne artikel.

Releasenote for foråret 2018

Navn Beskrivelse
Opdaterede UK diæter og kørsel
Opdaterede NO diæter og kørsel
Sikker regenerering af password
Dropdown med gyldige momskoder  I stedet for at man skal huske alle momskoder og selv taste dem, kan man nu vælge de gyldige momskoder i en dropdown.
2. godkender/trinvis godkendelse Mulighed for at have trinvis godkendelse med to godkendere.
Acubiz One ready for v. 1.6.0 til 1.9.0
Muligt at ændre kontering på kontanthævninger til anden end udlægskontoen
Integration til Business Central
IMS 1.1 IMS som standard i R7.00
Godkender editering på rejseafregninger
Sekretær rettigheder En sekretær skal kunne assistere specifikke medarbejdere med deres transaktioner. Derfor skal de have rettigheder til at oprette og redigere på vegne af en medarbejder. (Skift bruger)
Split på dimensioner En bruger skal kunne splitte en transaktion på flere dimensioner.
Godkend faktura En godkender skal kunne godkende faktura i Acubiz One.
Ny version pop-up
App redesign Login skærm, brug af animationer, nye faner, dropdowns, nyt filter på godkendelsesområde, nyt design i indstillinger.
Native sharing af StoreBox kvitteringer
Sekundær godkender (Out of office) En godkender skal kunne aktivere status "Out of office" i Acubiz One.
Tilføjelse af landespecifikke regler for Storbritannien (Diæter + kørsel) Opdater eksisterende transaktionstyper for at inkludere alle felter med hensyn til kilometertal og kvoter i Storbritannien.
Report for udgifter, kørsel og diæter En bruger skal kunne danne rapporter om omkostninger, kørsel og diæter.
Enhedsregistrering En bruger skal kunne lave en enhedsregistrering. (Registrering af antal salgs møder for en pågældende periode)
Skift godkender En bruger skal kunne ændre deres godkender
Videresend transaktion til en anden godkender En godkender skal kunne videresende en indgående transaktion til en anden godkender.