Leverandører - IMS

Acubiz Invoice Management Service kræver, at der er oprettet leverandører til videre behandling. Leverandøren skal oprettes med korrekte oplysninger også i relation til ERP systemet.

• Leverandører anvendes til at:
    • lokalisere standardopsætning eks. kontering
    • lokalisere rekvirent og godkender
  • Det er CVR-nummer, som er nøgle i forbindelse med skanning af fakturaer og Leverandører
  • Leverandører skal oprettes før en faktura kan sendes til rekvirent
  • Der må ikke være to Leverandører med samme CVR-nr

Opret leverandør:

Når en ny leverandør skal oprettes, vælges punktet LEVERANDØRER og OPRET NYIMS_Vendor_Admin_DA.png

Indtast de relevante oplysninger der skal bruges:

• Navn: Leverandørens navn skal være unikt
  • CVR nr: Leverandørens CVR nummer med land foran (eks. DK12345678)
  • Land: Leverandørens land
  • Leverandørens momsnr: Samme som CVR nummer (som udgangspunkt)
  • Konti i ERP: Kontonummer som fakturaen skal bogføres på i økonomisystem - typisk et kreditornummer

Afslut ved at trykke GEM

Efter leverandøren er gemt, skal yderligere indstillinger foretages.

• Rekvirent: Standard rekvirent angivet på nye fakturaer på den valgte leverandør
  • Godkender: Standard godkender på nye fakturaer på den valgte leverandør
  • Send direkte til rekvirent: Skal nye fakturaer fra denne leverandør, automatisk sendes til rekvirent efter skanning
  • Yderligere indstillinger for kontering:
    • Indstillinger for standardkontering på nye fakturaer/når der vælges leverandør, på faktura til denne leverandør.