Konti - IMS

Kontoplanen i IMS er separat fra kontoplanen i EMS og skal derfor vedligeholdes selvstændigt.

• De konti som skal oprettes er alle dem, som skal anvendes på en faktura.
  • Det er ikke samme liste som i Acubiz EMS – fordi medarbejderrelaterede omkostninger er oftest meget mere begrænsede
  • Det er ikke hele kontoplanen – fordi der er konti som ikke kommer igennem fakturering – eksempler kunne være lønkonto, kasser etc.

Oprettelse af konti:

Tryk på OPRET NY for at oprette en ny konto:

Følgende oplysninger skal angives:

1. Er kontoen aktiv sættes "hak". Sættes ikke "hak" er kontoen oprettet men kan ikke vælges i flowet.
  2. Sorteringsnøglen angiver rækkefølgen i kontoplanen. Angives "0" er sorteringen alfabetisk.
  3. Navnet på kontoen angives her. Teksten der vises for medarbejderen er denne + kontonummeret.
  4. Angives om det er en FINANSDEBITOR eller KREDITOR konto (Default er FINANS)
  5. Angivelse af kontonummeret i ERP systemet for denne konto
  6. Angivelse af en default momskode når kontoen vælges.
  7. Hvis en dimension (eks. Projekt) er påkrævet på denne konto angives det her.

Tryk på GEM og kontoen er oprettet.