Skannede fakturaer - IMS

Hvis der på leverandøren er angivet, at den automatisk skal fremsendes til rekvirent, vil fakturaen ikke ligge i dette område.

Når en faktura er skannet færdig og ligger i dette område kan følgende scenarier ske:

1. Leverandøren kendes ikke fordi leverandøren ikke er oprettet i IMS
  2. Der mangler angivelse af rekvirent
  3. Der mangler angivelse af godkender

MANGLER LEVERANDØR

Hvis der mangler leverandør, vil nedenstående billede vises. Ofte er det korrekte CVR nummer aflæst, men leverandøren er ikke oprettet i IMS (i dette tilfælde). Derfor skal den oprettes først.

Hvis leverandøren ikke er oprettet, skal denne oprettes:

Klik derefter på rediger knappen (pennen) for at tilføje den korrekte leverandør

Tryk på GEM og i oversigten er den nu opdateret med den korrekte leverandør

ANGIVELSE AF YDERLIGERE FLOW:

Afhængig af opsætningen på leverandøren og den videre proces skal der:

• Angives en rekvirent (hvis nødvendigt)
  • Angives en godkender
  • Angive konteringsstreng: Konto, dimensoner, momskode etc.
    • Angives (muligvis) oftest inden faktura fremsendes i flow
    • Ellers kan konteringen angives af nedenstående når de modtager til behandling:
      • Rekvirent
      • Godkender
      • Ved finans godkendelse
  • Sendes videre i processen

Angivelse af rekvirent og/eller godkender:

Dette gøres ad 2 omgange:

Derefter opdateres faktura med det nye flow:

Angivelse af konteringsstreng:

I bunden af hver faktura, kan konteringsstrengen angives efter behov:

Her kan angives:

• Dimensioner (herunder evt. projekt)
  • Konto
  • Beskrivelse
  • Moms

Fakturaen kan nu sendes videre til behandling.