Til Finans godkendelse - IMS

Finans godkendelse er det sidste led i et faktura godkendelsesflow. Herfra tages et sidste kig på fakturaen og de oplysninger der er på fakturaen. En sidste godkendelse foretages inden data eksporteres til ERP systemet for bogføring og betaling.

Acubiz IMS er et åbent faktura-system hvor alle involverede kan foretage ændringer til det endelige resultat. Fakturabehandler/Finans der kan opdatere alle oplysninger på en faktura:

Godkende en faktura:

I oversigten kan godkendes direkte via fluebenet:

Hvis fakturaen åbnes, kan der foretages alle de ændringer der måtte ønskes.

Fra faktura hovedet kan der vælges KLAR TIL EKSPORT

KLAR TIL EKSPORT:

Når fakturaen ligger klar til eksport kan der, afhængig af opsætningen, foretages en eksport til en fil, som indlæses/behandles i ERP systemet.

Læs dette for mere detaljeret information om, at lave en manuel eksportfil >