Split / fordeling af omkostning til flere konti

I nogle situationer kan skal der foretages et kontosplit (eller fordeling) af ét bilag ud på flere konti. Dette kan være at momsmæssige årsager.

I Acubiz EMS kan der foretages et split (fordeling)

Når en transaktion ligger til finansgodkendelse, som skal splittes (fordeles):

I dette tilfælde er det en hotel omkostning der skal fordeles ud på 2 konti:

Åbn transaktionen:

I omkostning skiftes til SPLIT KONTO (Navnet afhænger af jeres opsætning), og derefter vælges de konti der skal splittes (fordeles) ud på - og ligeledes angives de beløb der skal på den enkelte konto (til højre).

Når splittet (fordelingen) er på plads, trykkes GEM & LUK.

Her kan så ses, at omkostningen er splittet (fordelt)

Nu kan den godkendes i Finans.