Eksport data modtaget fra en Acubiz Professional bruger

En Acubiz Professional bruger kan fremsende data fra sin Acubiz løsning, som indeholder dokumentation til de udgifter denne har afholdt. Ved modtagelse af en sådan e-mail indeholder den følgende:

1. En PDF overbliks fil .
  2. En CSV fil der kan åbnes i Excel
  3. Et link til alle kvitteringer der kan downloades i én samlet arkiv-fil (ZIP)

PDF filen:

PDF filen indeholder et overblik over de transaktioner der er modtaget fra Acubiz. Disse transaktioner er udvalgt af brugeren selv. I PDF filen er der links direkte til kvitteringerne pr. transaktion. Husk at downloade dem inden 5 dage da linket udløber efter 5 dage og filerne bliver slettet

CSV filen:

En CSV fil der indeholder mere specifikke oplysinger omkring udgifterne foretaget af brugeren og vil være et oplagt grundlag til evt. bogføring i et regnskabssystem.

Link til alle kvitteringer:

I mailen er der et link hvor der kan downloades en arkiv-fil (ZIP format) der indeholder alle kvitteringer der er modtaget til bogføring.

Efter arkivfilen er pakket ud på computeren kan de enkelte kvitteringer ses: