Acubiz Professional - eksporter dine data

I Acubiz Professional er det muligt, at foretage en eksport af de transaktioner du ønsker. Det data der hentes ud af Acubiz One vil åbne en ny mail på din telefon, hvor du således kan vælge hvem der skal modtage disse data. Det kunne være din revisor, regnskabsmedarbejder eller dig selv (eller alle på samme tid).

For at dataeksport fungerer, er det vigtigt at du har en aktiv mail konto på din mobiltelefon. Her henviser Acubiz til vejledninger hos din mobiltelefon producent og/eller leverandør.

Således foretages eksport af data:

I Acubiz one kan der foretages eksport fra 2 steder.

1. Vælg direkte fra menuen
  2. Vælg eksportikonet i favoritbaren

Herefter vælges hvilken periode du ønsker udtrække data fra i øverste blå område:

Derefter vælges de transaktioner du ønsker at foretage eksport af ved at markere dem, som vist ovenfor ved de røde pile.

Markeret transaktion:

Ikke markeret transaktion:

Afslut ved at trykke OPRET EKSPORTFILER.

Acubiz One vil derefter beregne og foretage data eksport (kan tage fra 10-20 sekunder).

Der åbnes en e-mail hvor du bare skal angive den eller de modtager du ønsker at sende til.