Nyt i version R7.1

R7.10

Forbedringer

Generelt

• Forbedret layout der tydeliggøre hvilke felter brugeren kan redigere og hvilke de ikke kan redigere
  • Udbedring af fejl i forbindelse med import af medarbejdere samt deaktivering af brugere fra oversigten
  • Udbedring af generelle fejl og uhensigtsmæssigheder for en bedre brugeroplevelse

IMS

• Mulighed for at benytte IMS som en del af en Onestaff løsning
  • Optimering af IMS kontoplan så den kan indeholde flere værdier
  • Forbedret håndtering af indgående mails til IMS
  • Generel udbedring af fejl for en bedre brugeroplevelse

Import

• Forbedring af etrans import, så irrelevante dokumenter sorteres fra

Eksport

• Udbedring af fejl i eksport forbindelse med dimensionssplit
  • Udbedring af fejl i forbindelse med eksport til dataløn på tværs af to år, med forskellige kørselssatser

Integrationer

• Webservice API
    • Optimering af performance i forbindelse med opdatering af dimensioner
    • Udbedring af fejl i forbindelse med opdatering af dimensioner
    • Udbedring af fejl i forbindelse med dimlevel
  • economic integration
    • Understøttelse af fordelingsnøgler i e-conomic
    • Mulighed for fortegnsændring i projektmodul
    • Udbedring af fejl ved upload af beskadiget billeder
    • Udbedring af fejl i forbindelse med Lookup af momskoder
    • Udbedring af fejl i forbindelse med for store beskedstørrelser

Acubiz One ready

Alle versioner til og med v. 2.1.0

Landeregler opdateret

Nyt regelsæt for Norge