Kvitteringer i ERP eller gemt til arkiv lokalt

Funktion tilbyder, at billeder af kvitteringer bliver gjort tilgængelige på (S)FTP, så man har mulighed for, at gemme deres egen kopi af disse kvitteringer/billedfiler, enten direkte i ERP systemet eller lokalt i virksomheden, som opslag/arkiv.

Funktionen er en tilkøbsfunktion i Acubiz. Kontakt Acubiz for nærmere information

Kvitteringer i Acubiz kan være i følgende filformater:

• PDF filer
  • JPG, PNG, GIF (billedfiler)

Denne funktion kræver (måske) en ændring til det eksportformat, som allerede benyttes i Acubiz. Der skal tilføjes en kolonne i eksport-filerne, som skal/vil indeholder en reference til kvitterings-filnavnet, så det er muligt, at afgøre hvilke billeder der hører til hvilke omkostninger. Dette giver kunden mulighed for, at udvikle en visnings-funktion i deres økonomisystem, hvor kvitteringen vises på de enkelte posteringer (hvis økonomisystemet understøtter muligheden).

I Acubiz kan der være mere end én kvittering pr. transaktion hvorfor der i referencefeltet kan være flere filnavne pr. transaktion, som skal håndteres.

Bemærk: Som udgangspunkt kommer filnavn referencen kun på debetposteringen.

Læs mere om placering af kvitteringer på vores (S)FTP server >>

Ændring til eksportfil.
I vores standard eksportformat ligger filnavn referencen i kolonne 30 (se vores dokumentation), men dette kan selvfølgelig variere hos den enkelte kundes opsætning.

Eksempel 1:

Dette eksempel viser én kvitteringsfil på en transaktion:

Referencen ligger i mappen på (S)FTP serveren "/FromAcubiz/Files/", således:

Eksempel 2:

Dette eksempel viser 2 kvitteringsfiler på en transaktion
(Syntaxen er den samme hvis det er mere end to filer. Hvert filnavn er adskilt af *, eks. "fil1.jpg*fil2.jpg*fil3.jpg" etc.)

Referencen ligger i mappen på (S)FTP serveren "/FromAcubiz/Files/", således:

Vigtig information:

• Filnavnet kan ikke ændres til en anden navne struktur
  • Hvis Acubiz er opsat med flere Acubiz EMS'er (Regnskab eller selskab) vil der være en ensartet mappestruktur pr. selskab/regnskab. Altså en kvittering i selskab/regnskab1 vil ligge i dette selskabs mappestruktur.
  • Der vil være ét FTP login pr. EMS (Selskab/regnskab). Denne mappe adskillelses struktur skal holdes lokalt, da der potentielt kan være dubletter af filnavne og derfor ikke skal mikses.

I flere af Acubiz' standard integrationer er denne funktion indeholdt (p.t. Dynamics AX og E-conomic).

Alternativt kan billeder naturligvis stadig vises i Acubiz via en opslagsfunktion