Udskift kvittering på en afvist transaktion

Når en transaktion afvises på grund af forkert kvittering, kan du nemt udskifte kvitteringen med en anden.

Åbn transaktionen der er blevet afvist (vises med et udråbstegn)

Når du åbner vises teksten for afvisningen. I dette tilfælde skal kvitteringen udskiftes da den ikke stemmer overens med omkostningen. Klik OK og derefter på de røde kryds på kvitteringen, for at fjerne den fra denne transaktion.

Herefter kan der tilføjes en ny kvittering til transaktionen. Klik på billede pladsholderen med +

Tag det nye billede af dine kvittering (eller hent fra dit billede arkiv i telefonen) og tryk på GEM

Den nye kvittering er nu tilknyttet transaktionen og du kan klarmelde den igen.

Bemærk: I samme forbindelse er der mulighed for at ændre på evt. kontering og dimensioner, hvis det også er nødvendigt.

Transaktionen sendes til godkendelse igen.

Bemærk: Den kvittering du fjernede fra transaktionen er ikke slettet. Den ligger nu i din kvitteringsbank hvor du kan bruge den igen eller slette den helt.