Følg

Deaktiver en bruger

En bruger kan deaktiveres i AcubizEMS, hvis vedkommende ikke skal have adgang mere, fx hvis medarbejderen er stoppet i virksomheden.

Under ADMIN --> Brugere

Vælg den bruger, der skal deaktiveres i listen over brugere. Klik på navnet for at åbne brugerens stamdatakort.

På brugerens stamdatakort trykkes på inaktiver bruger.

ResignUser_DA.jpg

Der kommer en bekræftelsesboks, som viser information på den inaktiverede medarbejder og de relationer, der findes på medarbejderen.

  • De ubehandlede transaktioner, der ligger på medarbejderen skal behandles af en anden bla. firmabetalte transaktioner.
    - Privatbetalte transaktioner (kreditkort eller udlæg) skal ikke flyttes til andre medarbejdere.
  • Kreditkortmatch bliver slettet
  • Godkenderreferencer skal opdateres på de medarbejdere, der godkendes af denne.

Bekræftes med inaktiver bruger, og ovenstående skal behandles.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk